Uitstap naar Tilburg en Gent

28 oktober 2017 tot 03 december 2017

Uitstap naar Tilburg en Gent

Naast onze meerdaagse uitstap naar Rome dit academiejaar, organiseren we ook één of meerdere uitstappen voor 1 dag, afhankelijk van het actuele aanbod van de musea. 

Op zondag 3 december trekken we naar Tilburg waar we museum De Pont bezoeken.  Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het museum loopt de tentoonstellineg Weer-zien waar belangrijke stukken uit de collectie worden getoond en ook enkele imposante bruiklenen van de voorbije 25 jaar terug naar het museum worden gehaald.  We zullen er werk zien van Richard Long, Marlene Dumas, Thomas Schütte, Jeff Wall, Ai Wei Wei, Christian Boltanski…

Na de middag keren we naar huis terug en houden we nog halt in Gent om er de uitzonderlijke solotentoonstelling Over schilderen van Gerard Richter te bezoeken.  

We vertrekken om 8u30 met de bus aan dé Academie (Polenlaan) en zullen rond 19u00 terug zijn. 

Deze daguitstap zal 37 euro/persoon kosten.  Wie een leerlingenkaart heeft, betaalt 34 euro (leerlingenkaart tonen op secretariaat). In deze prijs zit de busreis inbegrepen én de toegangstickets tot de beide musea.

 Inschrijven kan van 8 november tot 22 november 2017 door het strookje dat je achteraan deze brief vindt, af te geven op het secretariaat én het passende bedrag over te maken op rekening BE88 4673 8548 3141.  Pas dan is je inschrijving definitief.  Ook derden die niet in de academie zijn ingeschreven zijn welkom.  Er zijn extra inschrijvingsdocumenten beschikbaar op het secretariaat of te downloaden via onze website (www.academie-ieper.be/beeld/evenementen).

Annuleren (met teruggave van het inschrijvingsgeld)  is mogelijk tot 22 november 2017.  Vanaf 23 november is alles definitief en kunnen geen terugbetalingen meer plaats vinden.

Bijhorende inschrijvingsbrief vinden jullie hier.

« Naar overzicht