Naar jaarlijkse traditie organiseren we een uitstap voor de leerlingen van de eerste en tweede graad (leerlingen van 6 tot 12 jaar). Dit keer wordt het geen museumbezoek, maar trekken we de natuur in. Een bus zal ons naar De Blankaart brengen, het grote natuurgebied bij Woumen/Diksmuide. Na een verkennende wandeling zullen de leerlingen op zoek kunnen gaan naar materialen om creatief mee te werken. In plaats van met potlood, lijmstift, schaar en papier zullen ze dus kunstwerken in en met de natuur kunnen maken!

Praktisch:

  1. De uitstap gaat door op zondag 5 mei. De bus vertrekt om 13 uur aan de bibliotheek. Terug in Ieper omstreeks 17.30 uur.
  2. Inschrijven kan via de knop hierboven ‘boek je plaatsje’ vanaf 6 april t.e.m. 1 mei, of tot wanneer de bus volzet is.
  3. Het aantal inschrijvingen wordt beperkt tot 55 kinderen.
  4. Kostprijs voor deze uitstap: 7 euro (busreis en gids). Na inschrijving zal u een factuur ontvangen met het te betalen bedrag.
  5. Er zal zeker een pauze voorzien worden. De leerlingen mogen gerust een tussendoortje en een drankje meenemen. We moedigen aan om dit in een herbruikbare fles en doosje mee te nemen. Mocht je toch afval hebben, dan vragen we om dit terug mee te nemen naar huis.
  6. Meer info: https://www.west-vlaanderen.be/domeinen/blankaart

Wanneer: zondag 5 mei
Vertrek: om 13 uur aan de voorkant van de bib.
Terug: om 17.30 uur aan de voorkant van de bib

Uiterste inschrijfdatum: woensdag 1 mei