Wie op 18 juni aanwezig was op de opendeur, herinnert zich zeker dat dit voor iedereen een top-dag was. Heel veel blij volk (meer dan we hadden verwacht), heel veel zon (ook meer dan we hadden verwacht) en heel veel enthousiaste leerkrachten en medewerkers (dit hadden we wel verwacht ;-))

Dankjewel aan de leerlingen, ouders en familie voor jullie interesse, aan de leerkrachten voor jullie enthousiasme, aan het leerlingen van het Impuls-atelier voor het vrolijk bestellen in de bar en hun pop-up-winkel, aan het personeel van de bib voor hun boekenstand en speelhoek, voor Pastabar ’t Appel voor hun heerlijke pasta’s, aan Tommelin voor het leveren van de verfrissende dranken, aan de technische dienst voor het op en afbouwen van de exporuimte en het buitenpodium en aan de weergoden voor het prachtig zomerweer!

Volgend jaar doen we dit nog eens over, op zaterdag 24 juni 2023. We zouden het fijn vinden dat jullie er terug bij zouden zijn!

Voor wie nog eens wil nagenieten van onze opendeur, of voor wie er niet bij kon zijn, verzamelden we wat foto’s en filmpjes.

filmpje: fluit en klavecimbel

Filmpje buitenpodium