Kinderen (8 tot 11 jaar)

Ben je thuis of in de klas een echte spraakwaterval? Droom je ervan om op het podium te staan? Wil je graag goochelen met klanken, spontaan gedichtjes uit je mouw schudden of gewoon gezellig creatief zijn met taal? Dan is woordatelier helemaal iets voor jou!We leren woorden correct en verstaanbaar uit te spreken en werken aan je houding, je ademhaling en je stem. Jouw expressie en creativiteit zijn erg belangrijk voor ons. We knutselen samen toneelstukjes door middel van spel, gedichten en improvisatie.

De Academie - woord - kinderen

Woordatelier


In het woordatelier volg je één uur les per week. We leren er samen woorden correct en verstaanbaar uit te spreken en werken aan je houding, je ademhaling en je stem. Jouw expressie en creativiteit is erg belangrijk voor ons. Je mag zelf toneeltjes maken en door middel van spel, gedichten en improvisatieoefeningen leer je correct en natuurlijk spreken.

Duur?

1 lesuur (1 x 60 min)  per schoolweek op maandagavond, dinsdagavond, woensdagnamiddag, donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagvoormiddag in:

Hoeveel kost een opleiding woord?

meer info

Vanaf welke leeftijd kan ik inschrijven?

meer info

Hoe kan ik als nieuwe leerling inschrijven in de studierichting woord?

meer info

Verhalen uit de academie

Aan de lijn! Klaar? Start!

Dunne, vette, kronkelende en sierlijke lijnen. Welkom op de vrolijke expo van onze leerlingen van de eerste en tweede graad!

VEIL

Kunsenaars gezocht in alle soorten voor een kunstveiling!

Nieuwe directeur in onze academie!

Koen Verhaeghe is zijn naam, en neemt na de herfstvakantie het roer van ons schip over van Tom Deloose.

Academiejaarkalender

De academiejaarkalender 2018-2019.  Super handig om saaie vrije dagen en amusante academiedagen nauwkeurig bij te houden.  Sowieso houden we iedereen ook via onze social media (facebookpagina) op de hoogte van deze praktische regelingen. 

Wintersounds

Iedereen welkom in het Perron op woensdag 19 december om 19u. Mis dus dit uniek evenement niet!